1. LEMNUL - obtinut din padurile inconjuratoare zonei noastre, dupa debitare cheresteaua rezultata este supus unui proces de selectie primara. Materialul preselectat este stivuit si zvantat in aer liber timp de cel putin trei luni, perioada in care materialul lemnos se usuca in mod natural umiditatea scazand aproximativ la procentul de 20 % - 15 %. Dupa aceasta perioada de preuscare cheresteaua este introdusa in camera de uscare automatizata, asistata de computer si uscata la nivelul de 10 % de umiditate. Acest procedeu de preuscare in aer liber urmata de o uscare fortata ne permite obtinerea de materie prima de o calitate mai buna eliminand dezavantajele cauzate de un proces de uscare fortata brusca.
Pe parcursul intregului proces tehnologic de uscare si prelucrare materialul lemnos este supus unei selectii continue pentru a obtine un produs finit fara vicii.

2. ADEZIVUL - folosit la stratificarea grinzilor cu profilul de 68 x 80 mm (Euro-conform ) este procurat de la un producator german de talie mondiala KLAIBERIT .

3. VOPSELE SI LACURI cu care se obtine un finisal perfect sunt deasemenea din import de la firme de prestigiu, TIKKURILA din Finlanda, RENNER din Italia. Toate aceste produse au fost concepute si dezvoltate pentru a rezista la intemperii si actiunea nociva a razelor U.V., aplicate in trei straturi asigura o protectie deplina produselor noastre.

4. FERONERIA - ROTO - bucurându-se de o reputatie internationala in domeniu, fiind testat in mai multe laboratoare din lume si dispune de numeroase certificate de clasificare - asigura o inchidere perfecta in mai multe puncte atat pentru ferestre cat si pentru usi. Acast tip de feronerie pe langa o inchidere perfecta asigura si o manevrabilitate comoda cu o singura mana chiar si in cazul unei feronerii combinate de dubla deschidere (roto-basculante) , fiind posibila deschiderea laterala sau bascularea cecevelei prin rotirea a unui singur maner in diferite pozitii. De asemenea feroneria permite reglarea cercevelei in trei directii.

5. IZOLAREA - intre toc si cercevea este realizat cu ajutorul chederului siliconic special marca HPP din Germania, - care este rezistent la imbatranire si variatiile de temperatura.

6. GEAMUL TERMOPAN - structura cea mai des folosita este de 4 - 16 -4 mm geam float clar + geam LOW-E, dar se poate opta pentru multe alte variante, geam triplu, geam antiefractie, geam colorat in masa in diferite nuante, geam reflexiv etc. Practic produsele noastre se pot echipa cu orice tip de geam ce apare pe piata termopanelor ca urmare a inventiilor si inovatiilor aparute pe parcurs. Intre foile de geam se poate monta sprosuri ornamentale (grilaj) de diferite culori (alb, auriu, maro, etc.) in diferite forme.

7. ETANSEITATEA - dintre geam si cercevea se realizeaza cu mastic siliconic transparent pentru a impiedica infiltrarea intre geam si cercevea si mai apoi in interiorul locuintei. Aceasta metoda de sigilare fiind cea mai buna solutie pentru aceasta problema.

Furnizori:

Created by MiniWeb 2011 - Ati Transcom 2011- Toate drepturile rezervate